11 Aralık 2007 Salı

Ebru Polat Aldattığını İtiraf Etti



İşin iyice çivisi çıktı. Bir kadın canlı yayında aldattığını itiraf etti.
Sunuculuğunu Müge Dağıstanlı'nın yaptığı "Orada Neler Oluyor" programına konuk olan ve Roberto Carlos'un yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Ebru Polat aldatma ile ilgili olarak ilginç açıklamalarda bulundu...

Ebru Polat, Dunyayi poposuyla sallayacak

Ebru Polat, Dunyayi poposuyla sallayacak

Çetin Ceviz isimli albümüyle adını duyuran şarkıcı Ebru Polat, dünyanın en güzel popolu 20 kadını arasına girdi. Bir Japon televizyonunun yarışmasına fotoğrafını gönderen Polat, binlerce aday arasında kendisini kanıtladı.

"Çetin Ceviz" adlı albümüyle adını duyuran şarkıcı Ebru Polat, fiziğiyle de kendini göstermeye kararlı. Ebru, güzelliğini tescillemek için Japonya'da bir televizyon kanalının açtığı 'Dünyanın en güzel popolu kadını' yarışmasına internet aracılığıyla fotoğrafını gönderdi. 30 ülkeden binlerce adayın katıldığı yarışmada ilk 20 arasına girmeyi başaran güzel şarkıcı, 2 Şubat'ta Japonya'ya gidiyor.

5 Aralık 2007 Çarşamba

Ebru polat Paris'te striptiz dersi aldı



Paris'te striptiz dersi aldı

Paris'te striptiz dersi aldı Şarkıcı Ebru Polat, striptiz dersi almak için gittiği Fransa'dan döndü.

Bir hafta boyunca hem striptiz kulüplerini dolaşan hem de ders alan Polat, "Bu şovu ikinci klibimde kullanacağım. Striptiz, ülkemizde sadece soyunmak olarak algılanıyor, oysa işin sanatsal kısmı da var ve ben bunu göstereceğim" dedi.